Kibicuje: LA Lakers Pomógł: 11 razy Wiek: 17 Dołączył: 11 Cze 2008 Posty: 943 Zdobył 57 asyst(ę)
Wysłany: 2010-07-30, 18:03
Adidas TS Lightspeed
osobiście je mam jako obuwie do treningów i właśnie jak chce sobie pograć w uliczną koszykówkę to je biorę. - mam je od...(niepamiętam dokładnie) może 5 - 6 miesięcy i jak na razie żadnych usterek, podeszwa trzyma się znakomicie (jest to podeszwa skrętna, czyli nie jest jedną całością, tylko jest podzielona na kilka części które niezależnie od siebie się poruszają co gwarantuje lepszą przyczepność i szybszą zmianę kierunku)
są trochę sztywne, ale dla mnie to dobrze. Trzymanie kostki znakomite.
Buciki w których grał T-Mac. Są sygnowane jego nazwiskiem.
A i przypomniało mi się - nie znasz mnie, dlatego ci powiem że te buty nie leżą w szafce przez tydzień.
Możesz mi uwierzyć że mam napięty koszykarski "terminarzyk" i buty są na maxa eksploatowane.
_________________ "Gdzie się rodzisz nie wybierasz sam...
Ważne jak się prowadzasz, jaki masz PLAN ! "
Kibicuje: LA Lakers Pomógł: 11 razy Wiek: 17 Dołączył: 11 Cze 2008 Posty: 943 Zdobył 57 asyst(ę)
Wysłany: 2010-07-31, 15:00
proponuję te :
Człowieku... chcesz grać w kosza czy żeby ci w nóżki chłodzik wiał ?
Rzeczywiście wentylacja nie jest najlepsza, lecz coś za coś. Buty kosztują 199zł - to po pierwsze. Po drugie są extra wytrzymałe i bardzo ładne. Po trzecie mają specjalne systemy w podeszwie które ułatwiają grę, są wygodne, świetnie trzymają kostkę (nawet lepiej lub porównywalnie) jak moje
Jordan'y Olympia za grubo ponad 300 zł...
To wszystko kosztem wentylacji Ale tworzywa są dobrej jakości dlatego nie śmierdzą a dopóki tego nie ma to wentylacja mi koło chu** wisi i powiewa bo jakich butów byś nie miał to skarpeta nigdy nie będzie sucha
Powiem ci szczerze że za tą cenę nie znajdziesz lepszych i ładniejszych butów A że masz budżet do 200 zł to nie poszalejesz stary
To wszystko w tym temacie.
_________________ "Gdzie się rodzisz nie wybierasz sam...
Ważne jak się prowadzasz, jaki masz PLAN ! "
Hahaha, rozwaliłeś mnie! Łatwiej jest siedzieć przed kompem i narzekać że się słabo gra, niż ruszyć dupę i pograć w kosza!
A poza tym zobacz, przeszukanie tego tematu i znalezienie odpowiedzi zajęłoby Tobie jakieś 30minut, a teraz jest godzina prawie 23:00, a Ty jeszcze nie masz satysfakcjonującej Cię odpowiedzi! I teraz zastanów się czy łatwiej jest "nam" napisać czy Tobie poszukać!