Kibicuje: WKK Wrocław
Wysłany: 2010-07-17, 20:39
kobebryant8 napisał/a:
honzo napisał/a:
a jak masz łatwą sytuacje i zepsujesz to jesteś obiektem drwin kolegów itd itp więc ciąży na Tobie dodatkowa presja, która nie pozwala myśleć o spokojnym skończeniu akcji!
Kibicuje: Napisane w podpisie ...
Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 716 Zdobył 11 asyst(ę) Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-07-20, 23:21
honzo napisał/a:
kobebryant8 napisał/a:
honzo napisał/a:
a jak masz łatwą sytuacje i zepsujesz to jesteś obiektem drwin kolegów itd itp więc ciąży na Tobie dodatkowa presja, która nie pozwala myśleć o spokojnym skończeniu akcji!
honzo, chyba tobie
no dokładnie! A że słaby jestem to wiem co mówie
Uwierz w siebie, właśnie przez to "słaby jestem" przeświadczenie nie grasz na 100%
Chicago Bulls
Wysłany: 2010-07-22, 21:38
spoko spoko ja mam 31 lat i już w kosza co najwyżej na podwórku pogram - ale zawsze gram na 100% tyle mi zostało, bo jak się ma 1,8 m i 75 kg i na dodatek brak techniki to trzeba walecznością nadrabiać, sprytem i szybkością!! A że biegam maratony to druga połowa moja
Wysłany: 2010-07-23, 22:31
zawsze możesz wpaść do Wrocławia na mały sparing
maratonów przebiegłem 12 sztuk, teraz gram dziennie po 3 godziny w streetballa na boisku tartanowym gdzie jestem Trenerem Osiedlowym moc jest ale niestety technika marna!
Kibicuje: Młodym zdolnym Pomógł: 17 razy Wiek: 27 Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 1018 Zdobył 62 asyst(ę) Skąd: Kartuzy
Wysłany: 2010-07-24, 08:22
honzo, gratulacje za przebiegnięcie maratonu. A za machnięcie 12 sztuk to bije pokłony. Ja biegam po 3/4km i to jest dla mnie zdecydowanie wystarczająco a przebiegnięcie 40km to dla mnie szansa taka jak na spotkanie kosmity dlatego - gratulacje.
Co do tego co napisał kolega wyżej o tym, że maratończyk nie wytrzyma 5 minut to zgadzam się z nim, ale nie do końca.
Maratończyk po 3 akcjach będzie zmęczony bardzo mocno, bardziej niż koszykarz, natomiast różnica będzie w 4 kwarcie gdzie maratończyk, będzie nadal zmęczony tak samo jak po tych kilku akcjach a koszykarz jak wiemy po 35 minucie już nie kontaktuje co się dzieje w okół. Nie da się grać w kosza operując tylko na wytrz. tlenowej, ale to honzo wie napewno bardzo dobrze.
_________________ OBÓZ KOSZYKARSKI www.basketcamp.pl OBÓZ KOSZYKARSKI
Kibicuje: LA Lakers Pomógł: 11 razy Wiek: 17 Dołączył: 11 Cze 2008 Posty: 943 Zdobył 57 asyst(ę)
Wysłany: 2010-07-24, 16:25
asysta dla badzia za rozbawienie mnie
asysta za coacha za to że napisał to co ja miałem na myśli ale nie chciało mi się pisać za pierwszym razem. Czekałem na dalszą dyskusję
_________________ "Gdzie się rodzisz nie wybierasz sam...
Ważne jak się prowadzasz, jaki masz PLAN ! "
Wysłany: 2010-07-25, 20:11
Myślę, że warto się przed zakpieniem z czyjegoś zawodu zapoznać z celami i z efektami czyjejś działalności i tak Trener Osiedlowy to brzmi bardzo poważnie i jest wielce potrzebne. Ciekawy poziom humoru jest na tym forum.
A wracając do koszykówki to ja w życiu zagrałem kilka meczy z zegarem i sędziami więc z Wami zawodowacmi miałbym ciężko, ale kondycje mam dobrą i nie jednego klubowicza juniora przegoniłem po bosiku, że po meczu przepraszał, że wogóle przyszedł
Dzięki za gratulacje! Choć bieganie to dla mnie łatwa rzecz Koszykówka to jest sport, który mi się bardzo podoba i jest zdecydowanie ciekawszy!
Kibicuje: Napisane w podpisie ...
Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 716 Zdobył 11 asyst(ę) Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-07-25, 20:53
honzo napisał/a:
Myślę, że warto się przed zakpieniem z czyjegoś zawodu zapoznać z celami i z efektami czyjejś działalności i tak Trener Osiedlowy to brzmi bardzo poważnie i jest wielce potrzebne. Ciekawy poziom humoru jest na tym forum.
Nie przejmuj się, to tutaj niestety normalne.
Chicago Bulls