Będzie pasjonująca walka pomiędzy tymi trzema zespołami Zastal, Siarka i MKS Dąbrowa
Kibicuje: Młodym zdolnym Pomógł: 17 razy Wiek: 27 Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 1018 Zdobył 62 asyst(ę) Skąd: Kartuzy
Wysłany: 2010-03-15, 07:55
Zaświadczenia o niezaleganiu z ZUS i US
Wypłacenie wszystkich plac dla trenerow i zawodników (chyba do sierpnia)
Zapewniony budżet na przyszły rok (w tej chwili chyba będzie to 3,5mnl zł
Hala na minimum 1500osób
Miał wejść nie wiem czy wszedł przepis o młodzieżowej druzynie, czy szkólce koszykarskiej.
To tyle co wiem z pamięci.
_________________ OBÓZ KOSZYKARSKI www.basketcamp.pl OBÓZ KOSZYKARSKI
Kibicuje: Napisane w podpisie ...
Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 722 Zdobył 12 asyst(ę) Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-03-15, 15:46
rafal723 napisał/a:
Zaświadczenia o niezaleganiu z ZUS i US
Wypłacenie wszystkich plac dla trenerow i zawodników (chyba do sierpnia)
Zapewniony budżet na przyszły rok (w tej chwili chyba będzie to 3,5mnl zł
Hala na minimum 1500osób
Miał wejść nie wiem czy wszedł przepis o młodzieżowej druzynie, czy szkólce koszykarskiej.
To tyle co wiem z pamięci.
Jaka szkoda, że w tym dziale nie ma "Asyst". Wielkie dzięki Coach ! Jakbyś jeszcze powiedzieł co to jest to "GB" w NBA, to byś już był mój hero . U nas jest hala na 1350, myślicie, że by przepuścili ?
Chicago Bulls
Kibicuje: fireballs
Wysłany: 2010-03-25, 00:12
http://www.nike-stores.co...-1_266_338.html ktos zamawial buty z tej strony? jest ona bezpieczna? moze ktos ma zamiar kupic sobie stamtad buty to przesylka wyszla by taniej. ja generalnie kompletnie nie znam sie na sprowadzaniu butow zza granicy...
Kibicuje: Majami Hit
Wiek: 15 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 70 Zdobył 3 asyst(ę) Skąd: stont
Wysłany: 2010-03-25, 19:17
Przez to, że "nic" nie robie , to to "NIC" zmusza mnie do przemyśleń, otóż :
Istnieje we mnie dziwne uczucie : za każdym razem , kiedy wstanę o 6.30, pójdę do łazienki , przemyje twarz zimną wodą, czuje, że właśnie spadam w dół ( w windzie, która prowadzi do mnie najważniejszego Celu) ... Dlaczego spadam w dół ?
Możliwe, że ktoś zna moją sytuację:
Najbliższy klub, oczywiście koszykarski znajduję się około 100km od mojego miasta... Niby czego się nie robi , człowiek z pasją może wszystko... A jednak nie może. Autobus kursuje tylko w jedną stronę... Dotychczas , wszystkiego uczyłem się sam, żadnej pomocy , mogłem zdać się tylko na siebie i więdzę zawartą w książkach i filmach .
Nie mogę czekać jeszcze ponad rok na to, by pójść do Liceum sportowego i do klubu, będzie o wiele za późno... Samemu można się uczyć tylko do jakiegoś momentu... potem potrzebna jest pomoc człowieka , który weźmie cię w obroty...
to, że nie mam klubu , to pierwszy powód dla którego spadam w dół .
Teraz drugi ... Zaczynając od Października- kontuzja, rzepka do naprawy [miesiąc ] , Listopad - o dziwo spokojnie, Grudzień - zapalenie płuc , Styczeń - staw skokowy do naprawy , Luty - Basket Camp (po kontuzji, nie za bardzo) , Pod koniec tego pięknego miesiąca jakim jest luty, Angina... Marzec - wirusówka 2 dniowa , kończąc na teraźniejszości - płuca, jutro będe miał stawiane "bańki", więc tydzień stracony...
Jak tu w człowieku, może nie wygasnąć nadzieja ?
Taka dziwna świadomośc tego , że z każdym dniem , mój rzut, mój kozioł , moja szybkość czy nawet wyskok się pogarsza, i że będe musiał nadganiać...
Suma sumarum,motywacja , by zostać "kimś" w tym sporcie , traci na wartości ...
Pewnie większość forumowiczów uzna ; "ten gość sie za bardzo użala nad sobą ..." Ale ludzie , ja nie skończe walczyć ... tylko ta walka z każdym dniem ma coraz mniejszy sens ...
Kibicuje: Młodym zdolnym Pomógł: 17 razy Wiek: 27 Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 1018 Zdobył 62 asyst(ę) Skąd: Kartuzy
Wysłany: 2010-03-26, 10:26
sqty korba mać! Masz w domu kamerę? Aparat cyfrowy? Telefon który nagrywa filmy? Przeciesz pokazałem Ci jak dużo można zrobić błędów w zwykłym kroku obronnym. Nagraj się. Obejżyj film i porównaj to co widzisz do tego o czym rozmawialiśmy w Wałczu. Korba mać. Prawie znowu rzuciłem telefonem.
_________________ OBÓZ KOSZYKARSKI www.basketcamp.pl OBÓZ KOSZYKARSKI
Co o tym sądzicie? Czy waszym zdaniem ten pomysł ma jakieś szanse powodzenia? Czy pomoże? Czy OSSM-y były czymś właściwym?
Jak waszym zdaniem można poprawić szkolenie młodzieży w Polsce? Czy Polska ma w ogóle szansę, żeby mieć odpowiednie zaplecze szkoleniowe?