Kibicuje: Napisane w podpisie ...
Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 722 Zdobył 12 asyst(ę) Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-03-06, 13:15
Coach napisał/a:
Wszystko w swoim czasie:)
A mógłbyś nieco przybliżyć czas, skalę tego czasu ? Tj. czy mamy poczekać x dni, czy m-cy ? Co do " sporu" Jarka T i Kobusia Z jednej strony Jarek ma rację, bo teraz dopiero mnie olśniło, że gdybym 5 m-cy temu powiedział " obóz koszykarski", a nie "Camp w Wałczu" to mogłoby być inaczej, ale ... :( Swoja drogą (BTW ) Kobe, też ma rację bo po co pisać "księgi", skoro można coś wyrazić w jednym/dwóch zdaniach.
Chicago Bulls
Fajnie by było jakbyście podali więcej informacji o campach, ponieważ niedługo trzeba będzie się zapisywać już na kolonie, a trzeba wiedzieć czy w tym samym czasie nie będzie jakiegoś campu
Wysłany: 2010-03-07, 11:43
UnknownSoldier napisał/a:
Fajnie by było jakbyście podali więcej informacji o campach, ponieważ niedługo trzeba będzie się zapisywać już na kolonie, a trzeba wiedzieć czy w tym samym czasie nie będzie jakiegoś campu
Popieram, trzeba widzieć ile pieniędzy potrzeba, czy oceny jeszcze poprawić (głupi żart) etc.
Chicago Bulls
Wysłany: 2010-04-07, 16:04
Tak, tylko że jest już KWIECIEŃ. Tylko 2 m-ce do wakacji. Co poniektórzy chcieliby już wiedzieć coś więcej. Jeśli Ty nie chcesz to po co czytasz ten temat ?
Chicago Bulls
Kibicuje: Czarniii!!!!!!!! Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 1699 Zdobył 46 asyst(ę) Skąd: Słupsk
Wysłany: 2010-04-07, 16:47
Ja napiszę zamiast Coachów.
Jeżeli Oni nie mogą przekazać Wam informacji.
To znaczy, że:
a) albo ich nie mają
b) albo są niepełne
c) albo nie są ich pewni
Znam Coacha na tyle, że dostaniecie wiadomość dopiero w momencie gdy będzie wszystko pewne i gotowe. Po prostu nie ma co obiecywać i potem nie dotrzymać obietnicy.
Rozumiem, że wielu z Was chciałoby już mieć zaplanowane wakacje.